Сайт Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 8 Понеділок, 06.05.2024, 17:30
Меню сайту
Головна » 2016 » Квітень » 6 » Я Громадянин
09:00
Я Громадянин

                                                Благодійна акція «Громадянин»

                           01.04.2016 року, в День сміху, творчий актив школи на чолі з педагогом – організатором  підготували благодійний   концерт « Усмішка  продовжує життя».

                          В  школі не перший рік існує учнівський центр « Таланти».  До його складу входять творчі, працьовиті та креативні учні нашої школи, які вміють грати на музичних інструментах, гарно співати,  складати та  декламувати вірші, танцювати .  Вони із задоволенням допомагають в підготовці та проведенні шкільних свят, концертів, різноманітних конкурсів на шкільному та міському рівнях.

                     Ось і ідею провести концерт в військовому шпиталі підтримали усі учні. Ми розуміємо, що життя не вічне,  але  вічні цінності: милосердя, уважність,  піклування, повага, доброта та любов один до одного.

                  Під час концертної програми учні розповідали гуморески, декламували вірші, співали  пісні різні за жанром, виконували  музичні твори на скрипках.  Люди похилого віку сприймали концертні номери по різному. Вони посміхалися і сумували, сміялися і плакати… Не дивлячись на вік, душа все одно не старіє. І ми в цьому ще раз переконалися.

 

 

 

Переглядів: 434 | Додав: lichinkina | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz