Сайт Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 8 Середа, 01.05.2024, 13:52
Меню сайту
Головна » 2012 » Листопад » 21 » педагогічна рада
16:06
педагогічна рада

У школі 01.11.2012 року відповідно до річного плану роботи відбулося засідання педагогічної ради  «Формування ключових компетентностей учнів: від теорії до практики». Метою педагогічної ради було забезпечення умов для переходу до нового підходу до організації навчально – виховного процесу  - компетентнісного та підвищення результативності навчальної діяльності, формування в учнів ключових компетентностей, навичок самоосвіти і саморозвитку, продуктивної творчої практики.

 

Педрада проходила у формі ділової гри. Розбившись на групи «науковців», «педагогів - практиків», «представників Міністерства освіти і науки», учителі ознайомились із тим, як висвітлено питання компетентнісного підходу у навчанні в нових Державних стандартах та програмах, сформулювали загальні рекомендації щодо впровадження компетентнісного підходу  у навчанні. 

      

   

Ознайомившись із науковими підходами до поняття «ключові компетентності», педагоги створили «дерево ключових» компетентностей випускника школи та модель випускника початкової школи, працювали над розробкою алгоритму сучасного  компетентнісно спрямованого уроку. Крім того, учителі поділились досвідом щодо форм і методів формування ключових компетентностей в учнів на уроці. Розробляли спільну стратегію впровадження і відслідкування ключових компетентностей у межах програми моніторингу якості освіти .


Переглядів: 1002 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz