Сайт Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 8 П`ятниця, 26.04.2024, 11:25
Меню сайту
Головна » 2017 » Березень » 1 » Небесна Сотня
13:52
Небесна Сотня

 

Загальношкільний захід до  дня вшанування пам'яті Героям Небесної Сотні, провели вчитель історії Тернова Н.В. та педагог організатор Потапова І.О.

18 лютого 2014 року почалися найзапекліші та найкривавіші сутички протестувальників – учасників Євромайдану з підрозділами правоохоронних органів, що згодом призвело до великих людських жертв.

Полеглих учасників акцій протесту назвали Небесною сотнею. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. Українські Ангели загинули за незалежність нашої держави, за честь, за волю, за право бути Українцем, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

От і в нашій школі 27 лютого відбувся захід, присвячений вшануванню памяті Героям Небесної Сотні, які загинули на Майдані. Учні декламували вірші, співали тематичні пісні.

Під час хвилини пам’яті прозвучав вірш «Мамо, не плач, я повернусь весною», присвячений матерям загиблих героїв, та жалобний гімн Майдану за Небесною сотнею «Гей, пливе кача...».

Безумовно, жодного з нас події, що відбувалися, не залишили байдужими. Емоції й спогади завжди житимуть у наших серцях. Ми все пам’ятаємо. Герої не вмирають! Тож будьмо гідними наших Героїв!

   

 

Переглядів: 349 | Додав: lichinkina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz