Сайт Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 8 Понеділок, 29.04.2024, 01:34
Меню сайту
Головна » 2012 » Грудень » 3 » Місячник «Безпеки на дорозі»
18:09
Місячник «Безпеки на дорозі»

От і закінчився місячник «Безпеки на дорозі», метою якого було збереження життєдіяльності дітей на дорогах міста. То ж в ЗОШ І-ІІ ст.. №8 сплановано поетапна робота на цю тематику. Так учні 2-го класу підготували захід «Водії та пішоходи» з правил дорожнього руху. У формі змагання 2-ох команд діти виконували різні завдання, грали у ігри практичного напрямку, розвивали свій інтелект, вивчали правила дорожнього руху. 


Гостем цього заходу був інспектор ДАІ Цурай Денис Іванович, який в доступній формі розповів як слід дотримуватись правил дорожнього руху, закріпив ці знання в практичній діяльності з учнями та відповів на всі запитання, що цікавили дітей. 


Також до участі в заході були залучені учні старших класів, які зображали персонажів: світлофор, регулювальник руху, постраждалого в ДТП.


Під час заходу відчувався командний дух учнів, підтримка членів кожної команди, відповідальність перед капітаном команди. Підсумовуючи результати заходу діти ділилися враженнями, дякували вчителеві за таке веселе, пізнавальне, цікаве міроприємство.


Сучасне життя весь час рухається вперед і кожна дитина, крокуючи в ногу з сьогоденням, не замислюється над збереженням свого здоров’я. Тож хочеться застерегти кожну дитину від небезпечних ситуацій, які трапляються на дорозі.

Переглядів: 660 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz