Сайт Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 8 Четвер, 02.05.2024, 17:07
Меню сайту
Головна » 2012 » Серпень » 24 » День відкритих дверей
14:08
День відкритих дверей
День відкритих дверей

   
22.03.12 р. в Первомайській ЗОШ І-ІІ ступенів №8 пройшов День відкритих дверей. Для батьків та гостей нашої школи було проведено екскурсію до шкільної їдальні, запрошено на відкриті уроки, а після уроків батьки мали змогу пересвідчитися в обдарованості своїх дітей – для них учні влаштували концерт «Наші таланти». До участі в концерті було залучено дітей з девіантною поведінкою та групи «ризику».
З 12.03 по 24.03 відбулося вшанування пам’яті Т.Г.Шевченка в стінах школи. З нагоди 198-ої річниці з дня народження Кобзаря було сплановано ряд позакласних заходів: вікторина «Чи знаю я Шевченка?» (5-7 клас), конкурс на кращого декламатора поезій Шевченка (5-9 клас), конкурс-виставка ілюстрацій до творів Шевченка (2-8 клас), читання поезій інтимної лірики (8-9 клас).
  
Крім того, у другій половині дня було проведено батьківський лекторій на правову тематику: «Захист прав неповнолітніх», «Кримінальна відповідальність підлітків». Перед батьками виступила директор дитячого притулку. Психолог І-ІІІ ступенів №9 провела анкетування батьків, в якому взяли участь 50% батьків школи.
Вчитель початкових класів Садовська Т.В. сумісно з бабусею учениці 3 класу Якименко М.В. підготувала та провела відкрите фольклорне свято «Знай, цінуй і люби українське» з метою поглибити знання учнів про малі фольклорні жанри, розвивати дикцію, зв’язне мовлення, виховувати повагу до українських народних традицій.
Переглядів: 828 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz