Сайт Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 8 Четвер, 28.03.2024, 16:34
Меню сайту
Головна » 2016 » Грудень » 15

В нашій школі пройшов тиждень Англійської мови,який підготувала і провела вчитель англійської мови- Ільніцька К. В. Було проведено багато цікавих заходів та конкурсів. Родзинкою тижня став відкритий позакласний захід для учнів 8-9 класів,а саме вікторина "How do you know English?". Також учні переглядали фільм і відеоролики про Британію та її визначні місця.

 

Пояснювальна записка

 

Мета проведення тижня – формування ... Читати далі »

Переглядів: 840 | Додав: lichinkina | Дата: 15.12.2016 | Коментарі (0)

Тринадцятого грудня - День святого Андрія Первозванного.

Стародавня християнська легенда каже, що апостол Андрій Первозванний проповідував християнство в самому Царгороді, на побережжях Чорного моря та в околицях нашої столиці - Києва.

В народі це свято називають Калита. Воно вважається парубочим святом, оскільки у Андріївську ніч парубкам дозволено бешкетувати і робити різні збитки, а дівчата цієї ночі можуть дізнатись про свою долю. 

Ось і в ЗОШ І –ІІ ст. № 8,  саме в цей чудовий день,  відбулося загальношкільне свято «Андріївські вечорниці», організаторами якого були вчитель історії  - Тернова Наталя Володимирівна, та вчитель музичного мистецтва -  Потапова Ірина Олександрівна. В заході  брали участь учні 4 – 9 класів.

Розпочалося свято веселою, жартівливою театралізованою виставою учнів     4  - го класу  « Коза  - дереза& ... Читати далі »

Переглядів: 315 | Додав: lichinkina | Дата: 15.12.2016 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz